Saime - Salih Konca Anaokulu

WEB https://saimesalihkoncaanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçeyaka Mah. 619 Sok. No 5 07190 Döşemealtı/ ANTALYA
VİZYON : Okul öncesi eğitimde ve kalitede lider kurum olmaktır. Bu nedenle okulumuzda her birey bir değerdir; herkesçe kabul edilir ve saygı görür.
MİSYON : “Bizim için her çocuk değerlidir” anlayışıyla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran, paylaşan, milli ve manevi duygularına sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek ve ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek.
BAŞARILAR : BEYAZ BAYRAK (TEMİZ OKUL) BESLENME DOSTU OKUL (SAĞLIKLI OKUL) eTwinning Okulu ISO 45001 Kalite Yönetim Sistemi Belgeli

Otopark:1
Öğretim Şekli :YARIM GÜN EĞİTİM (SABAH VE ÖĞLE GRUPLARI)
Saatler : SABAH GRUBU OKULA GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ : ÖĞLEN GRUBU OKULA GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ :
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis : OKULUMUZUN 1 ADET SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : DÖŞEMEALTI MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İL MERKEZİNE 12 KM İLÇE MERKEZİNE 750 METRE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : OKULUMUZDA İL PROJELERİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ VE E-TWİNNİNG PROJESİ UYGULANMAKTADIR.